Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Изправят на съд крадеца на оскара на Франсис Макдорманд

отпечатай новината

27.07.2018 12:34 | Видян 861 пъти

Изправят на съд крадеца на оскара на Франсис Макдорманд

Тери Браянт ще се изправи пред съда, след като се превърна в основен заподозрян за кражбата на статуетката Оскар на актрисата Франсис Макдорманд по време на афтърпартито след официалната церемония. Инцидентът се случи на 5 март, а делото в съда в Лос Анджелис е заложено за 8 август.

Припомняме, че броени часове, след като заслужено си завоюва наградата на Американската филмова академия, Макдорманд (Три билборда извън града) остана за кратко без статуетка. Причината – тя бе открадната от фен, представил се за един от продуцентите на друга лента-фаворит на тазгодишните оскари - Бягай!.

По делото ще свидетелства Сезарио Тио, който работи за Академията. Именно той бил и първият, който се усъмнил в Браянт. По думите му той се разхождал с един от фотографите, когато чул, че призът на Макдорманд липсва.

Тогава покрай двамата минал и Браянт, който по това време говорел по телефона: „Успяхме! Направихме го!“, а по-късно обяснил, че статуетката е негова, тъй като я спечелил в ролята си на продуцент.

Заради съмненията, фотографът запечатал кадър на заподозрения. От снимката се вижда и част от името на Макдорманд. Още същата вечер статуетката бе върната на актрисата. Самата тя не предяви претенции за задържането на крадеца.

Въпреки това той бе арестуван и впоследствие пуснат под гаранция в размер на 20 хиляди долара, пише Монитор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !