Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Защо Наталия Гуркова разпродава бижута за половин милион?

отпечатай новината

23.07.2018 10:05 | Видян 2336 пъти

Защо Наталия Гуркова разпродава бижута за половин милион?

Нова семейна финансова криза или пък възможност да изкара малко свежи пари? Това се питат в светските среди, след като бившата миска Наталия Гуркова е започнала мащабна акция по продажба на бижутата си, дочу HotArena. Преди години красавицата завъртя бизнес с диаманти в Южна Африка и изглежда от този период е запазила доста камъни, които днес стоят в личната й колекция. Сега Наталия е решила да се отърве от тях на добра цена, но все още не е ясно каква е причината за това.

Преди време столични клюкари доста одумваха красавицата, че е закъсала за пари. Обвиняваха в това съпруга й – сръбския бизнесмен Джордже Михалевич. Финансистът рязко сбъркал с инвестициите и това почти погълнало милионите му. Вкарал пари в инвестиционни фондове, но те рязко загубили ликвидност. За щастие, голяма част от тях били в дългосрочни активи – дома му в ЮАР, няколко сгради в Кейптаун и бижутата на жена му.

„Великолепна огърлица със сапфири и диаманти. Най-висока проба и чист цвят. За информация, пишете ни на лични съобщения”, пусна анонс преди няколко седмици в профила си в интернет Наталия и с това показа, че се готви да разпродаде колекцията си на подходяща цена.

За сега толкова заможни ценители не й пишели съобщения, но тя имала надежда, че това ще се промени. Една продажба щяла доста добре да се отрази на семейния й бюджет. Според запознати със стойността на камъните, някои от тях могат да достигнат оценка от над 250 000 евро. По-скромните пък възлизали на по 50-60 хиляди лева.  

За сега миската наистина няма особено големи причини за безпокойство. Лятото й е изпълнено с луксозни ваканции и по всичко личи, че те са платени от семейните авоари. С мъжа й изглеждат щастливо прегърнати по курортите в Хърватска, Черна Гора, Монте Карло. Дали обаче идилията им ще продължи така и ако случайно финасовите им възможности рязко се стопят, не спират да ги одумват столични клюкари, пише Уикенд.      

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !