Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Лорина Камбурова става водеща

отпечатай новината

20.07.2018 09:17 | Видян 2371 пъти

Лорина Камбурова става водеща

Актрисата Лорина Камбурова влезе в ролята на водеща на свое предаване. Дебюта си от позицията на интервюиращ, тя направи в шоуто „7 минути с“, което се излъчва в YouTube и е заснето в столичен мол. Неин гост в рамките на краткото шоу пък бе Орлин Павлов, с когото си партнират в сериала „Скъпи наследници“.

Симбиозата им в онлайн предаването беляза общо третият епизод на „7 минути с“, което досега разполагаше с друга водеща. Дали ангажиментът на Лорина е само за едно включване пред камерата, или предстои да видим още клипове с нейно участие, предстои да разберем. Самата тя загатва обаче, че това няма да е единствената й колаборация с екипа на предаването. „Един нов проект, ново предизвикателство и ново удоволствие за мен - Предаването "7 минути с", на което имам честта да съм водеща! А Орлин Павлов се оказа моят първи гост!“, така Камбурова анонсира новото си амплоа.

Междувременно тя продължава да работи и върху дебютния албум на групата си с Росен Пенчев – Ross'N Lorina. За целта артистите набират 9300 долара чрез сайта за краудфъндинг Indiegogo, благодарение на който и режисьорът Ники Илиев неотдавна допълни бюджета си за последния му филм „Нокаут, или всичко, което тя написа“. Камбурова и Пенчев представиха дебютния си видеоклип към песента „Илюзия“ преди година, а сега възнамеряват да съберат 12 парчета, някои от които вече са изпълнявани на живо, в диск.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !