Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бащата на Меган Маркъл излъгал за операцията

отпечатай новината

19.07.2018 17:00 | Видян 1896 пъти

Бащата на Меган Маркъл излъгал за операцията

Томас Маркъл отказа да придружи дъщеря си на нейната сватба на 19 май, а причината бе, че се наложи да претърпи сърдечна операция.

Британски медии обаче разкриха, че тази интервенция е лъжа и той просто е искал да събуди съчувствие. “Цялата история около бащата на Меган и сърдечната му операция е измислена. Той трябваше да измисли достатъчно добра причина да не присъства на сватбата и да избегне неудобството, когато снимките излязоха на бял свят”, допълват близки до Меган.

По време на интервю, Томас Маркъл заявява категорично, че е бил опериран в медицинския център Sharp Chula Vista, който се намира в близост до мексиканската граница в Тихуана. След проведено разследване на британските медии обаче, става ясно, че това не е истина. Екип на Daily Mail се е свързал с болничното заведение и оттам заявили, че пациент с такова име не е постъпвал.

“Историята със здравословното състояние беше неговият начин да предизвика съчувствие и да отклони вниманието от онези снимки, които бяха много неудобни за Меган и кралското семейство,” допълва източникът.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !