Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Стефан на Гала стана батка

отпечатай новината

18.07.2018 17:43 | Видян 2700 пъти

Стефан на Гала стана батка

В истински мачо се е превърнал мъжът до Гала — Стефан. От известно време колоритния ко-водещ тренира нонстоп във фитнеса и е заприличал на истински батка.

От три месеца Стефан е с личен треньор и резултатите си личат. Няма и помен от леко подаващото се коремче под блузата, отпуснатите ръце и паласките.

40-годишния застаряващ мъж се е превърнал в истински мачо, а треньорът му уверява, че ще го вкара в още по-добра форма.

Мъжът на Гала прекарва по няколко часа на ден в залата, където блъска яко във фитнеса под зоркото око на учителя си. При това той вече се хвали с бицепси, плочки на корема, а гирите ги вдига от раз.

Въпреки усилените тренировки, Стефан продължава да управлява и хобито си — пчелните кошери, които отглежда. Самият той признава, че след снимките и тренировките, тича именно на село, за да види пчелите си, пише България днес.

И се старае успоредно с тях да не пропуска ден в залата.

„Отбелязах три месеца под вещото ръководство на Ванко. Коремът почти изчезна, килограмите са доста надолу, а енергията е в изобилие”, призна Стефан в социалните мрежи. Той дори си качи снимка как изглежда сега, и преди да започне тренировките под зоркото око на треньора си.

Наставникът на Стефан също го засипва със суперлативи. „Искрени поздравления за Стефан, който въпреки натовареното си ежедневие и къртовски трудно на кошерите успява да намери време да промени визията си! Това е само началото на промяната”, уверява той.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !