Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Джони Деп спечели делото срещу мениджърите си

отпечатай новината

17.07.2018 14:41 | Видян 1914 пъти

Джони Деп спечели делото срещу мениджърите си

След 18-месечна битка в съда срещу бившите си мениджъри, Джони Деп спечели 25 милиона долара от споразумение.

„Джони Деп е доволен, че се споразумя с The Management Group, след като си потърси правата по съдебен път през януари 2017 г. Делото срещу тях и последвалото споразумение са демонстрация, че Джони е решен да защити репутацията, кариерата и семейството си“, заяви пред сп. People адвокатът на актьора – Адам Лоудман.

Припомняме, че наскоро звездата от поредицата „Карибски пирати“ коментира делото срещу бившите си мениджъри за измама и небрежност, които се опитвали тихомълком да го разоряват. В съда братята Джоел и Робърт Мандел от компанията The Management Group предоставиха документи, в които се посочва, че разточителният начин на живот на Деп му коства 2 милиона долара месечно. В актуално интервю пред сп. Rolling Stone той заяви, че някои от документите им представят харчове, много по-ниски от реалната сума.

„Обидно е да се каже, че давам по 30 000 долара на месец за вино. Понеже давам много повече. И, междудругото, да изстрелям Хънтър в ши*аното небе (б. а. - Деп изстреля над каньон прахта на покойния си приятел – журналистът Хънтър Томпсън) не ми излезе 3 милиона, а 5.“,

сподели мъжът, увековечил образи като Джак Спароу и Лудият шапкар.

Говорителят на фирмата Management Group Дейвид Шейн отговори, че актьорът е „лъжец, който отказва да поеме отговорност за възмутителното си поведение и принуждава други да лъжат вместо него“. В съдебните документи фирмата посочва още, че Деп е профукал за отрицателно време 75 милиона долара, за да купи и поддържа 14 къщи, сред които верига бахамски острови и френски замък.

Източник: Monitor.bg

Снимка: WENN

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !