Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Преслава подели „певица на годината“ с Галена

отпечатай новината

25.02.2009 12:51 | Видян 29147 пъти | Гласували 17

Преслава подели „певица на годината“ с Галена

Както списание Слава писа в последния си брой, Галена бе дискриминирана от по-престижните номинации за годишните награди на тв Планета.

Сложиха я да води шоуто заедно с Наско от Страх. Въпреки големия си успех и хитовете, които направи през изминалата 2008 г., бременната пайнерка бе изместена от „любимката на шефа“ Джена в елитната номинация „певица на годината“. Останалите конкурентки бяха Райна, Анелия, Камелия и Преслава. Последната спечели приза за втори път.

Но когато излезе да вземе наградата си, обявената от Слава звезда на 2008 заяви: „Обидно ми е, че приятелката ми Галена не фигурира в номинациите, затова ще споделя наградата си с нея!“

Същото направи и представителя на попа Миро. След като му бе връчена статуетка за „певец на годината“, изпълнителят на „Губя контрол“ първоначално не искаше да излезе, за да си я вземе.

След като го направи обаче, подобно на Преслава заяви, че споделя наградата с останалите четирима претенденти Борис Дали, Константин, Илиян и Веселин Маринов. Всички подробности за бунта срещу Пайнер както и пикантни снимки от церемонията, вижте в следващия брой на списание Слава.

Повече снимки от въпросното събитие може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !