Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джейда Пинкет Смит била зависима от секса

отпечатай новината

11.07.2018 17:45 | Видян 2853 пъти

Джейда Пинкет Смит била зависима от секса

Актрисата Джейда Пинкет Смит призна, че като по-млада се борила със зависимост от секса. Изповедта си съпругата на Уил Смит направи в рамките на шоуто си Red Table Talk, което се излъчва по Facebook Watch.

“Мислех, че всеки проблем може да бъде решен със секс. В един момент просто си казах: Стига! Получаваш по 5 оргазма на ден“, споделя звездата от Палави мамчета.

Тя е категорична, че е склонна към развиването на зависимости – не само към еротичните преживявания, но и към алкохола и дори упражненията във фитнеса. „Винаги внимавам да не се обсебвам прекалено много. Не е важно какво правиш, а как и защо го правиш“, съветва още актрисата, която ще видим и в третия филм от поредицата на Джерард Бътлър Код: Ел Ей, голяма част от снимките към който се проведоха в София.

Сюжетът на филма ще позиционира таен агент Майк Банинг (Бътлър) в самолет сред терористи, пише Монитор. След като на два пъти (в Код: Олимп и Код: Лондон) брани живота на президента, в последния филм от франчайза именно той ще се превърне в мишена на агресорите.

Начело на Белия дом в режисирания от Рик Роман Во филм се очаква да застане Морган Фрийман след оттеглянето на Арън Екхарт от поста в поредицата миналата година.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !