Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тото лъже, че с Яна са разделени

отпечатай новината

11.07.2018 16:59 | Видян 2954 пъти

Тото лъже, че с Яна са разделени

Изпълнителят от група СкандаУ Йонислав Йончев-Тото лъже, че с приятелката му Яна Червенкова са разделени. Това разкриха пред Галерия източници от музикалните среди, които се кълнат, че съвсем наскоро са ги видели заедно да се гушкат.

„Първоначално решихме, че са се сдобрили, но после стана ясна поредната машинация на Тото. Всичко е било ловка инсценировка от негова страна“, възмутени са колегите му.

Цялата схема е била измислена от приятелката му Кака Яна, както рапърът я нарича. Половин година след победата му във ВИП Брадър 2017, рейтингът на Тото паднал значително и половинката му, която го играе пиар на СкандаУ, решила да го върне в играта.

Красавицата го навила да излъже, че са разделени заради изневяра, с идеята след няколко месеца отново да се съберат. Целта е реклама и сработи безупречно. Откакто Тото разкри, че с Яна са разделени, медийните му изяви се утроиха.

Разбира се, всяко едно негово телевизионно участие се заплаща, и то доста добре. Отделно, хонорарът на СкандаУ за участие също е скочил. Рапърите вече искат по 5 бона, показа проверка на Галерия, а клубовете се пръскат по шевовете, откакто Тото е свободен мъж. Това не е всичко!

Основната цел на фалшивата им раздяла била реклама на новото парче на СкандаУ Чужди усмивки. Песента е посветена именно на „изневярата“ на Тото, като рапърът твърди, че я е написал 20 минути, след като Яна си изнесла багажа.

За протокола – хитът има над 8 милиона гледания само за месец в YouTube, оглави хип-хоп класациите и е сред най-слушаните парчета по радиото и в клубовете. Човек би казал, че Тото доста е забогатял покрай раздялата си с Яна.

И ако мислите, че рапърът не би излъгал за подобно нещо, ще припомним, че няма да му е за първи път.

Именно със същата измама изпълнителят влезе във ВИП Брадър. Тото заяви, че си няма приятелка, а по-късно призна истината. Отново по идея на хитрата Кака Яна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !