Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Лепа Брена ожени сина си за 400 000 евро

отпечатай новината

25.06.2018 11:29 | Видян 3315 пъти

Лепа Брена ожени сина си за 400 000 евро

Кралицата на сръбската музика Лепа Брена ожени доведения си син Филип Живойнович, а сватбата е струвала над 400 000 евро, пишат медиите в западната ни съседка.

Заедно със съпруга си Бобан Живойнович любимата изпълнителка на няколко поколения българи подготви тържество, достойно до конкурира кралската сватба на Меган и Хари.

Булката – младата певица Александра Прийович смени няколко тоалета. За първата рокля се носят слухове, че струва около 100 000 евро. Костюмите на сватбарите са излезли около 50 000 евро.

Александра и Филип посрещнаха 900 гости. Близо половината от тях пристигнаха от чужбина. За тяхно удобство Бобан беше резервирал стаи в един от най-тузарските си скъпи хотели в Белград в близост до залата за церемонията.

Двамата влюбени пристигнаха до църквата с каляска. Само най-близките са присъствали на церемонията там. За останалите гости имало специално тържество в ресторант до залата, където Алекс и Филип са се врекли в любов един на друг. Близо 60 000 евро е струвала само музиката. Заложиха на ромски оркестър.

Лепа Брена беше облечена в светлолилава рокля, а на главата си носеше шапка в същия цвят. За да завърши тоалета си Лепа Брена беше с обувки в същия тон, пише седмичник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !