Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Вечната война между половете в новата книга на Патриция Кирилова

отпечатай новината

19.06.2018 18:05 | Видян 2732 пъти

Вечната война между половете в новата книга на Патриция Кирилова

В новата книга на Патриция Кирилова - О(У)чебник за мъже, с много сатирични примери от действителността се формулират и 10-те мъжки заповеди, под формата на Уроци за мъже. Премиерата на "учебника" е на 27 юни в СПА-хотел Драгалевци, съобщава ВИП Комюникейшън.

Авторката, която има зад гърба си 22-годишна кариера на журналист и пи ар, част е от изследователския екип Руните говорят, разработил нова методика и инструментариум за четене на древните български руни, вече представи част от темите в книгата на обсъждане в социалните мрежи. Те предизвикаха стотици коментари както от мъже, така и от жени, които истински се забавляват с четивото.

Изданието обещава много усмивки и интересни прозрения за отношенията между наследниците на Адам и Ева. Ще разберем кои са 10-те мъжки заповеди, знаят ли мъжете какво искат жените, идва ли новото Женско начало, защо предците ни преди хиляди години са почитали утробата и Богинята-майка и т.н.
Премиерата съвпада с откриването на летния сезон в София край басейна на луксозния СПА-хотел Драгалевци в София.

С много музика, шампанско и огнена заря ще се потопим в безкрайната учебна програма на силния пол.
Изненада за гостите ще бъде майсторската цигулка на българския Моцарт.

Книгата О(У)чебник за мъже на пръв поглед е забавно четиво, но в същото време задава революционно-еволюционни въпроси за хилядолетната война между двата пола, за която няма видима причина.

Темата хиляди години е била табу заради религиозни канони и рамки. И до днес именно ралигиите възпитават в дискриминация между половете милиарди мъже и жени по света.

Това е втора книга на журналистката и PR Патриция Кирилова, чийто блог се чете от милиони българи по света - https://patriciakirilova.blogspot.com.

Името на дебютната й книга Да свалим маските стана нарицателно заразлични обществени теми и дори залегна в предизборни кампании на политическите лидери през 2013-2014 г. – месеци след издаването й.

Като председател на сдружение за културно-историческо наследство Велика БОЛГАРИА (Ариа е името, което носим от предците ни, за да помним произхода ни Бо(л)Г и Ари - Народът на Бог) Патриция и екипът й учредиха награди Велик Българин, като първият носител стана доказалият своето родолюбие шампион Кубрат Пулев.

Като упавляващ съдружник на агенция за публични комуникации VIP Communication тя е съорганизатор на редица престижни събития за развитието на бизнеса, туризма, строителството както у нас, така и на Балканите.

Неотдавна екипът на VIP Communication спонсорира Ученическият парламент към гимназия А.С.Попов за създаването на филма ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ - по едноимената благотворителна кампания на пи ар агенцията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !