Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Джулиана Гани с дебют като певица

отпечатай новината

13.06.2018 12:31 | Видян 1846 пъти

Джулиана Гани с дебют като певица

Club XI Eleven Sofia отпразнува първия си месец с грандиозно и различно парти. Модерното заведение в столицата събра едни от най-известните и одумвани звезди през последната година.

Звездата на вечерта бе Джулиана Гани, която се погрижи за доброто настроение на всички присъстващи. Тя и екипът на клуба раздадоха много подаръци, сред които клубни карти с големи отстъпки, марков алкохол и така нашумялото синьо вино Pasion Blue, аксесоари и много др. Голямата награда – СПА уикенд в хотел Рич Велинград спечели младо момиче, което празнуваше с приятелки своя рожден ден.

Компанията, която най-много се забавляваше, получи пък возене с лимузина от limosbg. Джулиана Гани се оказа най-обичаният съквартирант от последния сезон на ВИП Брадър. С доброто си сърце тя спечели всички съквартиранти и голяма част от тях дойдоха да я подкрепят в нощта на нейното парти.

Тото от СкандаУ, Ваня Щерева, Цветелин Маринов – Цуни и Даниел Златков уважиха своята приятелка. Красивата пловдивчанка направи своя дебют на сцената като певица и изпълни вечният хит Светът е за двама на Орлин Горанов.

За подкрепа извика Цуни, който се притесни и бързо бе заменен на сцената от писателката Ваня Щерева.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !