Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ния Петрова започна работа по свое парче с треньора си Иван Лечев

отпечатай новината

04.06.2018 17:28 | Видян 1738 пъти

Ния Петрова започна работа по свое парче с треньора си Иван Лечев

Ния Петрова грабна статуетката Глас на България 2018, наградата от 50 000 лева и първи авторски сингъл пред повече от 1 360 000 зрители, които са проследили кулминацията в последния концерт на живо в пети сезон на шоуто. Финалът на Гласът на България убедително спечели битката за зрителското внимание в неделя вечер с 48% от всички пред малкия екран, което е три пъти повече аудитория от тази на втората по гледаемост телевизия у нас в същия часови интервал.

С характерния си тембър и стабилното си представяне по време на целия сезон Ния Петрова спечели зрителския вот и надделя над другите трима претенденти за титлата, с които достигна до финала - Оливия Николова от отбора на Камелия, Виктория Динкова от отбора на Поли Генова и Рафаел Пашамов от отбора на Графа. Първото място на Ния също така спечели на треньора й Иван Лечев короната на треньора-победител за втора поредна година.

Броени часове след победата си в Гласът на България Ния Петрова и менторът й Иван Лечев започнаха репетиции в неговото звукозаписно студио. „Докато Ния е още на гребена на вълната веднага трябва да се направи парче, което да е нейно собствено, да е неин собствен продукт и да й служи като лице“, сподели легендарният китарист.

В първата част от последния концерт на живо в пети сезон на Гласът на България финалистите се бориха за вота на публиката с индивидуални парчета и дуетни изпълнения заедно с треньорите си. Ния спечели сърцата на феновете със супер хита „По-полека“, което изпя заедно с автора му Стефан Вълдобрев и Иван Лечев.

След дуетната битка зрителите определиха Ния и другата голяма фаворитки за победата – Виктория Динкова да се изправят една срещу друга за последен вокален двубой, който финално да реши победителя за 2018 г. Двете певици дадоха всичко от себе си на сцената, а равностойните им емоционални изпълнения затрудниха решението на телевизионната аудитория коя от тях е по-достойна да стане новия „глас на България“.

Изключително силното и стабилно изпълнение на песента Make you feel my love спечели на Ния престижната титла. Тя получи статуетката от миналогодишния победител в шоуто Радко Петков. „Аз съм спокоен, щастлив и горд, че имам артист от световна класа в отбора си”, коментира нейният треньор Иван Лечев, който запази короната си на треньор-победител.

За успеха на шоуто в неделя вечер допринесоха и изпълненията на гост-звездите във финала на Гласът на България - Миахела Филева, Любо Киров и водещите Pavell & Venci Venc’, които изпълниха пред феновете последния си хит Havana.

Краят на грандиозния и бляскав финал на пети сезон на „Гласът на България“ бе даден с изпълнението на  победителката Ния Петрова на първия й готов сингъл, специално написан от Вида Пиронкова за финала на шоуто.

Вече текат записванията за новия шести сезон на хитовото музикално шоу на bTV Гласът на България. Всеки, който вярва, че има таланта да стане новият „глас на България“, може да се запише на www.glasat.btv.bg .

Ния Петрова е на 22 г. от София. Работи като трудов терапевт на хора с интелектуални затруднения. От малка се занимава с музика, но никога не е учила музика професионално.

Записва се за участие в Гласът на България, за да изпробва себе си и за да разбере докъде може да стигне. На Кастингите на тъмно изпълнява  Take me to church, което кара и четиримата треньори да се обърнат. Тя избира за свой треньор Иван Лечев, с когото извървяват пътя до финала.

Треньорите казват за нея, че е изпяла всичките си песни вярно и без никакви колебания. Графа споделя на полуфиналите, че със своя характерен и запомнящ се глас Ния може да разбие статуквото на българската музика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !