Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава ражда на сцената

отпечатай новината

01.06.2018 16:02 | Видян 3320 пъти

Преслава ражда на сцената

Преслава, която чака първото си дете в края на лятото, била решена да работи до последно, за да има пари за отглеждането на рожбата си.

В края на март фолк дивата официално съобщи, че ще става майка. Звездата на Пайнер е бременна с момиче от своя приятел, бившия наркобос Павел Лазаров, когото тя представя за бизнесмен, пише Таблоид.

В първите месеци на бременността изпълнителката на Водка с утеха за малко слезе от сцената, тъй като чувстваше умора и ѝ се гадеше, но сега била амбицирана да си навакса. Макар да е бил на солидни позиции в наркобизнеса, гаджето на Преслава не било особено заможно. Затова тя предпочитала да не разчита на неговите финанси, а да разполага със свои спестявания и да е сигурна, че може да осигури добро бъдеще на първородното си дете.  

Преслава ще разчита на много добро майчинство, някъде от порядъка на 2000 лева, тъй като в Пайнер се осигурява на висока заплата. Чалга изпълнителката е сред най-високо платените в бранша, като хонорарът ѝ достигаше 7000 лева на вечер. Напоследък Петя Иванова, както е рожденото име на певицата, прибирала с хилядарка по-малко.

Сега докато е бременна се съгласявала и на 4000-4500 лв. за участие. Лятото е най-силният сезон за фолкаджиите, затова и Преси не искала да си седи вкъщи и да губи пари, твърдят близки до чалга изкусителката. Току-виж амбициозната добричлийка родила на сцената, коментират запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !