Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Алисия с горещ коментар кога ще ражда и кой е бащата

отпечатай новината

30.05.2018 13:02 | Видян 3051 пъти

Алисия с горещ коментар кога ще ражда и кой е бащата

Кой успя да забремени Алисия и кога фолк звездата влиза в родилното? Тези въпросо си задават феновете на примата на Ара Мюзик от няколк дни, след като папараци я изловиха да си купува тест за бременност в столична аптека.

След като отдавна е ясно, че певицата вече не е заедно с Георги Станоев - Малката Бирма, кой е мистериозният баща още повече вълнува почитателите ѝ.

ПИК се свърза с Алисия, за да се осведоми от първо лице за промените в личния ѝ живот.

"Бащатата ли? Не е популярна личност, казва се Марио, има бизнес с хотели", отвърна Алисия. Няма обаче сензация, тъй като звездата побърза да уточни: "Не си правете грешни изводи! Марио не е забременил мен, а приятелката си, която е и моя приятелка. Не виждам нищо странно в това да купувам тест за бременност за нея. А кога аз ще вляза в родилното отново е Божа работа. Всъщност добрата новина е "Да ще си имаме още едно бебе". Кавам още едно, защото от няколко сни вкъщи наистина си имаме бебе", коментира Алисия.

Тя визира бебето померан, което подари на сина си Валери Божинов. Както ПИК писа, певицата сбъдна мечтата на Младши да си има домашен любимец точно от тази декоративна порода.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !