Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Светлана Василева и Гущеров напускат България

отпечатай новината

25.05.2018 10:05 | Видян 3543 пъти

Светлана Василева и Гущеров напускат България

Плеймейтката Светлана Василева призна, че след като се разходи до олтара с любимия си Христиан Гущеров, двамата обмислят да напуснат границите на родината, научи Монитор.

"Аз ви споделям новината с уточнението, че дестинацията не е от значение, когато локацията е в прегръдките на Хриси", написа Василева в социалните мрежи. 

Тя уточнява, че подготовката за големия ден вече върви на пълни обороти. Заветното „да“ с милионерския син ще си кажат навръх 12 юли – рожденият ден на Гущеров. 

„Вече сме избрали мястото на сватбата, но засега ще го запазим в тайна. Със сигурност ще бъда с дълга рокля. И всичко ще е украсено с рози. Представям си една красива сватба на открито с много гости”, разкрива Светлана, която вече е дала заявка, че иска да народи поне три деца на бъдещия си съпруг.

Искрата между двамата пламна скоро след краха на отношенията между Гущеров и бившата му половинка – певицата Мария. Само няколко месеца по-късно Светлана се бе нанесла в любовното ложе на бизнесмена, а по думите на негови близки в ролята на сватовник влязъл фолкидолът Азис. Василева е категорична, че в момента на раздялата на Християн с Мара Отварачката двамата не са се познавали лично.

"Тогава все още излизахме заедно с нея и се смяхме заедно, когато в медиите излязоха спекулации, че аз съм причината за развода. Няма нищо вярно в това.", отсича еротичният модел. Въпреки това тя призна, че с Мария вече не поддържат никаква връзка.

Христиан, от своя страна, признава с ръка на сърцето, че Светлана е голямата му любов.

„Родителите ми я приеха много позитивно. Те винаги са заставали зад мен, за което безкрайно им благодаря. Никога не са ми се бъркали в моя личен живот и винаги подкрепят моите решения”, категоричен е той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !