Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кейти Пери раздава бира на фенове

отпечатай новината

23.05.2018 16:17 | Видян 1797 пъти

Кейти Пери раздава бира на фенове

Кейти Пери зарадва фенове на концерта си в родния си град Санта Барбара, като към края на шоуто предложи да купи по бира за всеки човек в публиката. „Имаше много мъже в аудиторията, които съм сигурна, че бяха там, за компания на своите съпруги, приятелки и деца“, откровена е изпълнителката на Dark Horse, като допълва, че след предложението ѝ, всички представители на силния пол, включително съпругът на сестра ѝ, отишли да се заредят с напитката.

„Все още не съм получила сметката за тези бири обаче“, намигна още Пери.

Междувременно певицата направи първия си опит да прекрати словесната си война с Тейлър Суифт, като ѝ изпрати маслинова клотнка. „Стара приятелко, мисля си за миналите ни неразбирателства и наранени чувства...“, гласи писмото на Пери, придружило подаръка към изпълнителката на Shake It Off.

Припомняме, че преди година половинката на актьора Орландо Блум потвърди слуховете за обтегнатите им отношения пред водещия Джеймс Кордън в Late Late Show. 33-годишната певица разясни, че всичко е стартирало след недоразумение с трима танцьори, която тя предполагаемо откраднала от екипа на Суифт, пише Монитор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !