Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Звезди първи опитаха нов хит за енергия

отпечатай новината

22.05.2018 17:41 | Видян 3892 пъти

Звезди първи опитаха нов хит за енергия

Звездите са лидери на вкус и мнение, особено в най-актуалните тренди неща. Точно заради това новият хит срещу стрес и умора – пролетна и всякаква друга, събра различни знаменитости на премиерата си.

Mind Master Extreme беше опитан първо от брадъри – ВИП и не само, певци, артисти и светски личности на здравословна закуска в слънчевата къща на Adi’s Cook and Book. Продуктът за прилив на енергия на LR Health & Beauty Bulgaria беше представен от диетолога Райна Стоянова и от един от лидерите на компанията, която го лансира Теодор Недялков.
 
Сред известните им гости бяха певицата Светла Иванова, която е голям спец по здравословния начин на живот и като хранене, и като физическа форма, и като духовни учения, телевизионният водещ, фен на екстремните спортове, а напоследък и ММА-боец Атанас Михайлов, колоритната светска особа Денди, бившата депутатка и сегашен моден байър Юлияна Дончева, актрисата Десислава Моралес, Джийсън Брад Луис от обикновения Биг Брадър и Алфредо Торес от последното издание на ВИП-а, психологът Еленко Божков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !