Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Рачков и Мария се събраха

отпечатай новината

21.05.2018 17:14 | Видян 3049 пъти

Рачков и Мария се събраха

Общ кадър на тв водещите Димитър Рачков и Мария Игнатова разбуни духовете, че двамата отново са се събрали. Засега те не коментират дали искрата между тях отново е пламнала, но е ясно, че са си простили взаимно, тъй като до този момент дори продуцентите им трудно ги събираха на едно място.

На снимката Рачков и чаровната блондинка са на маса с приятели, сред които бившият съпруг на Мария - бизнесменът Петко Димитров и настоящата му любима - танцьорката Яна.

Разривът в отношенията на една от най-обичаните двойки в хайлайфа се потвърди официално миналия август, съобщава Монитор. Двамата обаче са поели по различни пътища още през януари 2017 г. Звездната двойка бе поставяна от клюката в различни любовни триъгълници.

Според анонимни източници, по това време чаровната блондинка не само имала нов мъж до себе си, а и се готвила за сватба. Именно годежът провокирал екранната половинка на Зуека да направи официално изявление за краха на любовните им отношения. Двама бяха спрягани за кандидат-младоженци. Единият е цирковият акробат Енчо Керязов, тъй като двамата били забелязани да интимничат на юбилея на продуцента Маги Халваджиян в столично заведение. Другият е неизвестен мъж, за когото в последствие стана ясно, че е шофьорът на майката на Мария.

Не по-малко бяха и предположенията, че Рачков е оставил Мария заради нова изгора. Най-често забъркваните в триъгълника имена бяха тези на попфолк дивата Преслава и адреналинката Ради.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !