Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Мадам Мулти спи с младо лъвче и дърт режисьор

отпечатай новината

20.05.2018 09:09 | Видян 2535 пъти

Мадам Мулти спи с младо лъвче и дърт режисьор

Неуспялата актриса не само че има нов любовник, а редува двама. Единият от скорошните забивки на неуморната дама е млад и атрактивен модел на спортни дрехи и изглежда като истински Аполон, завиждат наборките на българката, която на 30 май ще чукне 55 години. Другият любовник е възрастен френски режисьор, с когото Мадам Мулти се запознала на фестивала в Кан преди две години.

Разликата във възрастта и с единия, и с другия никак не смущава неприлично богатата съпруга на Илия Павлов. Единственото се страхувала двамата да не се засекат някъде.        

Мадам Мулти се радва на новото си гадже, който разказват, че бил изключително галантен към нея. Дали е влюбен в нея или не, той си знае, но младежът проявявал изключително внимание към разглезената богаташка, пише Таблоид. Италианецът я следвал неотлъчно и винаги се появявал с цвете на вратата ѝ.

„С него се чувствам истински щастлива, не ми липсва нищо”, споделила окрилената дама пред приятелки.   

Забавлявала се страхотно, както с младото лъвче, така и с улегналия интелигентен господин в патриаршеска възраст. С галантния чичо-дядко от Франция пък по-скоро Дарина Павлова ходела, за да поддържа имиджа си на интелигентна дама. Възрастният режисьор обаче не оставал по-назад от младия  апенински мачо и за радост на палавата вдовица също бил истински секс терминатор в леглото. Той затвърдил славата, която се носи на режисьорите, че са едни от най-перверзните любовници.  

Пикантната клюка от светските кръгове в Европа гласи, че е твърде възможно и двамата любовници на амбициозната казанлъчанка да се окажат на пищното ѝ парти за юбилея ѝ в края на май. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !