Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Михаела Филева с подарък грамофон за ЧРД

отпечатай новината

16.05.2018 17:56 | Видян 1955 пъти

Михаела Филева с подарък грамофон за ЧРД

Изпълнителите на любимото музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се събраха на ексклузивно парти миналата вечер, с което подгряха официалния старт на 23 май в гр. Горна Оряховица.След 24.00 ч. Криско, Pavell и Venci Venc’, СкандаУ, DARA, 4Magic, DJ Doncho, Балет Nova посрещнаха заедно 27-ия рожден ден на Михаела Филева.

Музикални поздравления отправиха Pavell и Venci Venc’, Криско, а Михаела Филева благодари на всички за вниманието. Тя получи и специален подарък от Coca-Cola и The Voice – ретро грамофон.На партито дойдоха и група Equinox с Жана Бергендорф, които преди дни представиха достойно България на финала на Евровизия.

DARA пристигна с приятеля си – писателя Константин Трендафилов, както и с мениджъра на Вирджиния Рекърдс – Саня Армутлиева. Дебютантите в турнето – момичетата от 4Мagic се видяха със своите колеги от турнето и обмениха ценен опит. СкандаУ също отпразнуваха успеха на новата песен на Тото – “Чужди усмивки“, която вече трети пореден ден е номер едно в класациите.

Първият концерт от турнето, което ще обиколи рекордните 8 български града, е на 23 май в гр. Горна Оряховица.Актуална информация за участниците, датите и локациите на концертите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2018 ще можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !