Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кристиан Костов разпродава дрехи за благотворителност

отпечатай новината

16.05.2018 15:20 | Видян 2431 пъти

Кристиан Костов разпродава дрехи за благотворителност

Кристиан Костов ще се включи в благотворителна разпродажба в помощ на болния от рак на бъбрека Максим Комаров. Заедно с арменско-руската певица Artsvik, която застава начело на кампанията, ще предложат на феновете си в страната на матрьошките свои концертни дрехи и аксесоари, а всички събрани средства ще бъдат заделени за лечението на Комаров.

Артикулите ще бъдат на разположение в рамките за седмица. „Радостна съм да ви съобщя, че зад каузата застанаха много мои колеги-артисти, дизайнери, стилисти и т.н.“, обяви Artsvik в социалните мрежи.

Към момента момчето-чудо, което донесе на България рекордното второ място на Евровизия се труди върху дебютния си албум.

 "Това е душата ми, сърцето ми"

така Костов описа турбуленциите около създаването на първия си диск. Певецът е вече готов с фотосесията към обложката на албума, като екипът издигал сета за снимките в продължение на повече от две седмици.

Кристиан често се доверява на феновете си като на далечни приятели, като преди дни разказа за здравословните си проблеми с очите. „Много хора си мислят, че нося очила като аксесоар. Всъщност, не виждам нищо без тях. Дясното ми око вижда цветовете различно.

Лявото ми око е късогледо, дясното – далекогледо“, обясни той. Съвсем наскоро той призна още, че страда от до 10 паник атаки на ден. „Имам някои психологически проблеми и се боря с пристъпи на тревожност от 4 до над 10 пъти дневно. Единственото нещо, което ме държи сте вие“, написа в благодарствено обръщение към феновете си изпълнителят на Beautiful Mess.

Източник: monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !