Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Асен Блатечки с 22-годишна любовница

отпечатай новината

09.05.2018 12:17 | Видян 1949 пъти

Асен Блатечки с 22-годишна любовница

За актьора Асен Блатечки в пълна сила важи максимата, че вълкът козината си мени, но нрава не.

Звездата от Стъклен дом кръшка и на жена си, и на любовницата си, научи Таблоид. Позастаряващият идол на тийнейджърките върти страсна любов с млада студентка от НАТФИЗ.

Двамата се запознали докато чакат на опашка в барчето на театралната академия. От дума на дума Блатечки ѝ взел номера на телефона и още същата вечер ѝ звъннал, за да се видят на четири очи. Името на младото момиче не е известно. Тя често пътува с Асен в страната, когато той има халтури. Твърди се, че девойката даже репетира с Блатечки за една от бъдещите му постановки.

Официалната му половинка Катерина Горанова отдавна е свикнала с похожденията му извън брачното ложе и макар че все още е прясна раната от изневярата му с Диляна Попова, която дори му роди син през септември 2014 г., Блатечки продължава да прелюбодейства. Още преди моделката да роди малкия Борил, Асен се върна при жена си, от която има дъщеря тийнейджърка. Двамата изживяха истински ренесанс на чувствата си.

„Катя е жената на живота ми. Никога не съм спирал да я обичам. Увлечен от страст я нараних – нещо, което навярно никога няма да си простя. Любовта ни издържа на куп предизвикателства, за да възкръсне”, кълнеше се публично актьорът.

След като остави Попова с бебе на ръце, за да се върне при жена си Катерина, дълго време срещите между моделката и актьора бяха единствено и само заради общия им наследник.

Година и половина Диляна не искаше и да чуе за Асен и дори беше ограничила срещите на малкия Борил с татко му. Лошите чувства останаха в миналото и моделката завинаги прости на Блатечки. Двамата се виждат често, което подклажда слуховете, че между тях връзката е подновена.

Не е ясно дали любовта им отново е пламнала, но със сигурност Диляна и Асен са станали много близки. Ексдвойката и малкият Борил дори прекарват всеки уикенд заедно като истинско семейство.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !