Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Диона наперено натри носа на конкурентката Гери-Никол

отпечатай новината

04.05.2018 14:58 | Видян 8472 пъти

Диона наперено натри носа на конкурентката Гери-Никол

Певицата Диона е родена в Бяла Слатина и е на скромните 23 години. В момента следва Политология във Великотърновския университет, но не може да се каже, че живее там, тъй като има участия в клубовете из цяла България и почти постоянно е на път от град на град.

Често ѝ викат „рапърката“ Диона, тъй като звездата ѝ изгря именно с този стил музика, но малко по-малко се прехвърли по по-комерсиалното звучене, а последните ѝ две песни са регетон, който повечето критици определят като осъвременена чалга разновидност.

Денислава Сашова, както е истинското ѝ име, от малка слуша рап музика, докато нейните приятели предпочитали поп фолка. Преди две години, когато е започнала професионално да навлиза на сцената, твърди, че не е имала конкуренция или така да се каже – друго момиче рапър.

Въпреки това много симпатизира на фолк представителите Галин и Галена. В този ред на мисли с удоволствие би направила дует с някой изпълнител от конкурентния жанр.

Тъй като въпросът е спорен до каква степен певицата е вулгарна в посланието на текстовете си и това в клиповете ѝ, репортер на България днес ѝ задава въпроса дали смята, че Гери-Никол е вулгарна.

Запитването идва от там дали те като популярни изпълнители и лица се замислят, че са пример за младите момичета. „Не е вулгарна, но е провокативна. Харесвам я и песните ѝ са уникални. Тя е по-малка от мен, но доста по-смела“, отсича Диона.

Добавя, че харесва и Ники Минаж, но тя излизала да пее на сцена по зърна – нещо, което мацката от Бяла Слатина не би направила, тъй като не желае да става „икона на разврата“.

„Като кажат Диона, искам да се сещат, че съм първото момиче, което се издигна с рап и стана конкурентка на 100 кила и Димчо“, пояснява тя. Наред с музиката, тя се снима и в тийн сериали, предназначени за разпространение само в интернет среда.

Брюнетката разказва, че е трудно в България да си изкарваш прехраната с музика. Отрича да има богат спонсор, дори и родителите ѝ не ѝ помагат.

Диона е обвързана с мистероизния Симеон, но до 27 години не желае да дундурка деца. Първо иска да се издигне толкова нависоко в музиката, че една година да не мисли за сцена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !