Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Бременната Преслава вдига сватба

отпечатай новината

27.04.2018 17:55 | Видян 13347 пъти

Бременната Преслава вдига сватба

Фолкзвездата Преслава преди броени дни излезе по майчинство и се оттегли от голямата сцена.

Фотографите на Ретро за пръв път уловиха бременната певица и нейната половинка Павел по време на следобедната им разходка в един от големите столични молове.

От кадрите се вижда ясно наедрялото коремче на изпълнителката, което в продължение на месеци тя се опитваше да прикрива със свободни тоалети. В ежедневието си очевидно Преслава не се страхува от лоши очи, щом носи прилепнали блузи, под които се вижда, че тежащата доскоро 48 кг изпълнителка се е поналяла и окръглила.

Вместо да пазаруват бебешки дрешки, да оглеждат колички или обзавеждане за стаята на бъдещата си наследничка, фолкаджийката и гаджето ѝ се отбиха единствено в магазин за техника.

Там двамата разглеждаха щателно всички видове дронове и апаратура за снимане, които се предлагаха. Вероятно покупката на подобни устройства е свързана с тяхното хоби – планинарството или с предстоящата им сватба, която ще снимат отвисоко.

Съвсем наскоро пайнерката бе упрекната от феновете си, че не се пази достатъчно, защото в социалните мрежи пусна снимки как нощува на палатка в гората.

Неприятните симптоми, които я сполетели още в първите месеци, я накарали толкова рано да прекрати участията по клубовете и да се изолира от напоената с алкохол и цигари обстановка в тях. Дискомфортът обаче не помрачава доброто настроение на певицата, която по време на разходката с мъжа си не престана да се смее шумно и да го държи под ръка.

Двамата изглеждат завидно щастливи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !