От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Цвети Пиронкова показа сина си

отпечатай новината

24.04.2018 16:11 | Видян 2323 пъти

Цвети Пиронкова показа сина си

Цветана Пиронкова използва хубавото време тези дни, за да излезе на разходка със сина си Александър. Полуфиналистката от Уимбълдън 2010 сподели за пръв път кадър, на който присъства и наследникът ѝ. Тя обаче продължава ревниво до го крие от чужди погледи и показа само количката му. Докато мъникът спи кротко, Цвети си почива с книга в ръце.

Тенисистката дълго пазеше в тайна бременността си, но в края на март мъникът се появи на бял свят и тя потвърди новината в социалните мрежи:

"Щастлива съм да споделя с вас, че през изминалата нощ (б.р. Александър се роди на 28 март), на бял свят се появи нашето малко момче! Изминали са само няколко часа от появата му, а вече целия ни свят изглежда по-различен. Голямо щастие е!", написа тогава 30-годишната тенисистка.

Пиронкова получи контузия в средата на миналата година. Тя прекъсна участията си по турнири, но около Коледа стана ясно, че травмата не е единствената причина за дългата ѝ пауза.

Пловдивчанката е омъжена за бившия футболист на Локомотив (Пловдив) Михаил Мирчев. Двамата вдигнаха пищна сватба през 2016 година в столичен хотел.

Източник: Спортал

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !