ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Лудия репортер съобщи дългоочаквана новина за семейството си

отпечатай новината

17.04.2018 17:46 | Видян 2942 пъти

Лудия репортер съобщи дългоочаквана новина за семейството си

Лудия репортер Даниел Петканов сподели с последователите си в социалните мрежи новина, която предизвика у едни радостни възгласи, докато други останаха скептици.

"Нямах търпение да споделя с вас дългоочакваната новина!!! С Александра ще си имаме дете. Бременен съм в 4-тия месец ", написа Петканов и предизвика вълна от коментари в мрежата.

Припомняме, че след като двамата имаха скандална раздяла, заради изневерите на Александра, а по-късно по време на Вип Брадър се сдобриха и ожениха, сега вероятно идва и логичното продължение на връзката им.

Все пак потребителите на социалните мрежи са скептици, че това е някаква новина. Един от тях дори е споделил пост на Петканов, в който той е публикувал снимка на видеозон от декември миналата година.

Това означава, че ако половинката на Лудия репортер ще става майка, то това е, както се казва, вчерашна новина. Някой от потребителите се и шегуват с израза на Петканов, че той е "бременен" и питат Алекс ли е бащата, пише БЛИЦ. Не липсват и пиперливи подмятания, свързани с бурната им връзка в миналото.


автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !