Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Тръмп има дете от икономка, разкри бивш портиер

отпечатай новината

13.04.2018 11:46 | Видян 2905 пъти

Тръмп има дете от икономка, разкри бивш портиер

Президентът Доналд Тръмп има дете в резултат на секс афера със своя икономка, разкри бившият портиер на Тръмп Тауър, пише Newsweek.

Портиерът Дино Саджудин проговори, след като вчера сутринта в пресата изтекоха детайли от споразумението му с American Media Inc, която издава The National Enquirer. Сделката е 30 000 долара за изключителните права върху историята.

"Мога да потвърдя, че докато работех в Тръмп Тауър бях инструктиран да не критикувам бившата икономка на Тръмп поради предишна нейна връзка с президента, от която се е родило дете", заяви Саджудин пред медиите.

По-късно American Media Inc решава да не публикува историята, тъй като не може да я докаже. Но разкритията на портиера вдигнат отново шум около личния живот на президента и не остават извън от заглавията на медиите.

Тръмп все още е обект на делата, повдигнати от порно звездата Сторми Даниълс, доказала секса без презерватив с президента на детектор на лъжата, както и на тези от бившата плеймейтка Карън МакДугал, която също твърди, че е имала афера с Тръмп между 2006 и 2007г.

Президентът е бил вече женен за първата дама Мелания по време на двете им срещи, за които се твърди, че са се случили в месеците след раждането на най-малкия син Барън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !