Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Вандали обявиха Джеймс Франко за "отрепка"

отпечатай новината

11.04.2018 14:19 | Видян 1455 пъти

Вандали обявиха Джеймс Франко за

"Отрепка" – този надпис бе изрисуван върху звездата на Джеймс Франко на холивудската Алея на славата. Заподозрени за вандалската проява все още няма, но според слуховете неприятният етикет, с който е описан актьора, е вследствие на появилите се още преди месеци обвинения срещу него в сексуален тормоз.

Самият Франко избягва публично да коментира казуса, пише Монитор. „Аз имам своя версия на историите. Подкрепям напълно движения като Time’s Up и в името на тези, които толкова много време не са имали възможност да дадат гласност на своя сблъсък със сексуален тормоз, предпочитам да поема удара“, обясни единствено той в интервю със Стивън Колбърт.

По думите на адвоката на звездата от Спайдърмен въпросното изказване е послужило като официално отричане на обвиненията, появили се след триумфа му с Катастрофалният артист на наградите Златен глобус в началото на годината.

Междувременно само преди месец дело срещу Франко и продуцентската му компания заведе сценаристът Райън Мууди. Повод за иска стана именно Катастрофалният артист. По думите на Мууди, той посещавал един от курсовете на Франко, където се трудил върху сценария на лентата, след което бил убеден да го продаде за 5 хиляди долара.

В замяна, щял да получи възможността да работи върху заглавие, чийто бюджет варирал между 5 и 10 милиона долара. Проблемът, според Мууди, е че за въпросния друг филм той получил едва 50 хиляди долара, а така и не бил споменат като автор на сценария на Катастрофалният артист.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !