Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Риалити звездата Емил Каменов променя имиджа в Смени жената

отпечатай новината

03.04.2018 14:13 | Видян 4407 пъти | Гласували 1

Риалити звездата Емил Каменов променя имиджа в Смени жената

Охранителят от Монтана ще заживее за една седмица с вманиачена в чистотата и подредбата домакиня от Сливен

Емил Каменов, известен с участието си в редица ТВ формати, се впуска заедно с половинката си Ивета в поредно риалити предизвикателство – социалният експеримент Смени жената, тази сряда, 4 април, от 21 ч.

В шести епизод на предаването Ивета Талазова, жената, която успя да опитоми охранителя от Монтана, и за която удоволствието от живота е по-важно от домакинската работа, ще се размени за една седмица с вманиачена в чистотата и подредбата съпруга от Сливен, за която къщната работа е призвание, а гостите са излишен носител на бактерии.
 
Сблъсъкът на тези два коренно противположни модела на живот ще подложат двете семейства на драматични изпитания, като неведнъж известният с избухливостта си Емил Каменов ще бъде провокиран от „новата“ си съпруга Нина по болните му теми – насилието върху нежния пол и популярността на риалити героите.

Емил Каменов и Ивета Талазова са заедно от година и половина. Любовта им пламва в социалните мрежи, когато Ивета е дистрибутор на колаген, а Емо - охрана на университет в Лондон. Ивета има син от предишния си брак с футболната легенда на Левски - Илиян Стоянов – Коловати - 11-годишният Александро.

Ивета и Емил се надяват скоро да се радват и на общо дете. В отношенията и домакинството им цари хармония. В дома им в София няма правила, а те са единодушни, че най-ценното за една връзка е социалният живот.

Нина и Стоян Христови са техните противположности – имат три деца, нямат приятели и мразят гости вкъщи.  Нина чисти ежедневно, защото подредбата на дома й е най-важното нещо за нея. От 18 години тя е на постоянна и крайна диета, но физическата й слабост не пречи на това тя да има последната дума.

Съпругът й Стоян е съгласен с абсолютно всичко, което жена му каже. Нина страни максимално от социалния живот и благодари на Господ, че й е отредил ролята на домакиня.

Основните теми на сблъсък по време на размяната между двете семейства ще бъдат екстремната позиция на Нина да подрежда всичко по конец и цвят, нежеланието й да кани гости в къщата си и отказът й да се храни с дни.

Емил Каменов ще бъде принуден да се съобразява със странностите на „новата“ си съпруга, но нещата ще излязат извън контрол, когато Нина загатне, че първият мъж на Ивета е по-популярен от него. В каква полемика ще влязат Емил и Нина, докато четат Истанбулската конвенция, и дали Ивета ще успее да се справи с високите изисквания за чистота в „новия“ си дом, зрителите на bTV ще разберат в сряда, 4 април от 21 ч. по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !