Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Алекс и Кристиян: Паснахме си в сериала Полицаите от края на града

отпечатай новината

02.04.2018 09:58 | Видян 6134 пъти | Гласували 2

Алекс и Кристиян: Паснахме си в сериала Полицаите от края на града

Двамата актьори разказаха за ролите си в новия български комедиен сериал на Нова ТВ.

“Кристиян много ми пасна като натюрел. Той е от този тип хора, с които бих се сближила и в живота като приятел, защото е експанзивен, иска да усети нещата и без страх влиза в ситуации. Много е зареждащ. Усетих го на снимачната площадка”, разкри Алекс Раева в “Здравей, България” за екранния си партньор в новия български сериал “Полицаите от края на града”.

“Обожавам и футбола, и актьорството. Обичам да играя. Във всяка една професия, в която навлизам, го правя с удоволствие.  Правете, какво правите със страст, любов и се забавлявайте. Така нещата ще ви се получат. За да успееш, трябва да се провалиш много пъти. Винаги научаваш нещо ново”, разказа актьорът Кристиян Милатинов, който е актьор, футболист и модел с международна кариера.

“Моята героиня в сериала “Полицаите от края на града” е инспектор Силвия Желязкова и оглавявам новия отдел за ДНК експертизи. Падам си нещо като шеф на всички, дори на бившия си мъж, който много ме е лъгал. Тази линия, която ще поддържаме - ние  ще се “гоним” през целия сезон. Търсих работа, но не успях да намеря другаде и се наложи баща ми да ме уреди в това РПУ”, сподели  Алекс Раева за екранния си образ в комедийния сериал.

“Аз съм полицай Колев и идвам от Испания, където сме по-темпераментни и страстни. Опитвам се да внедря тази “инициативност” сред инспекторите в България, така че да сме по-уверени и да решаваме всички случаи”, разказа Кристиян Милатинов за своята роля.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !