Силвия Кацарова празнува 70 в НДК

Въпреки че ги навършва след 10 дни, на 26 април, Силвия...

Защо водещите на Гласът на България не си сменят дрехите?

отпечатай новината

30.03.2018 17:29 | Видян 5085 пъти

Защо водещите на Гласът на България не си сменят дрехите?

И следващата неделя ще гледаме зелените червило на Поли, рокля на Камелия и вратовръзка на Иван Лечев

Музикалното риалити Гласът на България е толкова реалистично, че чак свят да ти се завие.

Реалността му лъха отвсякъде, и макар да знаем, че е реализирано предварително на запис, заснетите за 2-3 дни кастинги, не се различават по нищо. Епизодите, които се излъчват в момента ще продължат още няколко седмици, са сякаш един и същ всеки път.

Незнайно защо тоалетите и дрехите на треньорите и водещите на шоуто са еднакви всеки пореден епизод и не се смениха и миналата неделя, коментират изумени зрители.

Нима телевизията стигна до там да пести от стилисти и гардероб за хората, които са всяка неделя на екран със същите одежди, грим и прически?

Вече четири седмици дрехите на треньорите и водещите са все същите.

Макар и да се изреждат различни участници, почитателите на предаването са принудени да гледат зелените червило на Поли Генова и рокля на Камелия вече поредна седмица, пише LifeOnlibe.bg. Зеления цвят явно е завзел сезона на Гласът и няма намерение да си тръгне, наместил се е дори и във вратовръзката на Иван Лечев.

Разочароващ е факта, че продуцентите не са предвидили набиващото се на очи еднообразие и не са помислили за смяна на визията на основните действащи лица в музикалното риалити за таланти.

От промотиращото следващия епизод видео става ясно, че и предстоящата неделя, треньорите ще продължават да се подвизават облечени в превърналите се в телевизионни артефакти дрешки, с които търкат на креслата си от началото на сезона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !