Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Над 60 кръводарители помагат на модела Кристин Илиева

отпечатай новината

23.03.2018 17:16 | Видян 5434 пъти | Гласували 1

Над 60 кръводарители помагат на модела Кристин Илиева

Над 60 човека се отзоваха в помощ на модела Кристин Илиева, която пострада при катастрофа с певицата Дивна, научи Монитор. След като вчера майката на красавицата призова доброволци да дарят кръв за момиченцето ѝ, много хора са се включили в кампанията.

„Безкрайно сме благодарни на толкова много приятели, познати и непознати, че се откликнаха на молбата ни за кръводаряване за Кристин. Днес толкова много хора дадоха от кръвта си, а и от душата си за едно прекрасно момиче, което пострада в една нелепа катастрофа. Благодарим ви, че с ваша помощ помогнахте на Кристин, а и на други хора. Бъдете винаги така Човеци.“, благодари тя.

Столничната болница ВМА, където е настанена Илиева, не може да поеме всички кръводарители и най-вероятно ще има втора кампания за предстоящите операции. Предимно роднини на Илиева са дарили кръв, за да спасят крака ѝ.

Организаторката на Мис България Ирина Папазова днес заяви, че след операциите на крака, Кристин ще бъде поета и от пластични хирурзи. Лицето на красвицата почти не е засегнато, което едва ли ще попречи на работата ѝ като модел.

Припомняме, че момичето пострада при катастрофа край с. Българене, Плевен, след като пътува заедно с Дивна по пътя Русе-София. Изпълнителката на Хипноза управлявала автомобила, а до инцидента се стигнало, след като тя загубила контрол и се ударила в мантинелата. Самата певица се размина без наранявания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !