Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Златка и Георги отпразнуваха годежа си с щур купон

отпечатай новината

21.03.2018 11:18 | Видян 3678 пъти

Златка и Георги отпразнуваха годежа си с щур купон

Сензацията в настоящия сезон на Като две капки вода Златка Райкова поля годежа си с ММА-боеца Георги Валентинов в Сърцето на Студентски град - Клуб 33.

На финала на четвъртия епизод на имитаторското шоу спортистът предложи брак на плеймейтката в ефир и пред цяла България.

За предложението знаеше целият екип на Капките, като всичко бе опазено в тайна от нея до последно. Сред публиката бяха едни от най-близките приятели на Златка и Георги - Ваня Червенкова, Алисия, ММА-боецът Даниел Илиев и други.

Присъствието на шумната компания е озадачило Райкова, но последното нещо, което е подозирала е, че Валентинов ѝ е подготвил годежен пръстен.

След края на предаването годениците и приятелите им се изнесоха към 33. Годежът им съвпадна с четвъртия рожден ден на клуб №1 в Студентски град.

Купонът подгря с най-яките хитове от зората на поп фолка корифеят на ретро партита диджей Теди Джорджо. Към партито на бъдещото семейство се присъедини и Благой Георгиев, който също видя в студиото на Капките как Валентинов пада на колене пред изпадналата в истински шок Златка.

Бившият футболист, на който му предстои да се върне в отбора на свободните мъже, бе заобиколен от доста изкушения - от сцената сексапилните танцьорки на Клуб 33 изкушаваха не само набожния Благо, но и останалите мъже със съблазнителни тела и танци, предават от ПИК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !