Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Защо няма да чуем дует между Преслава и Галин?

отпечатай новината

13.03.2018 16:47 | Видян 3623 пъти

Защо няма да чуем дует между Преслава и Галин?

Стара любов е причината двамата добричлии - Преслава и Галин да не записват общо парче вече толкова години.

Макар двамата да са най-популярните изпълнители в момента и интересът към тяхно общо парче да е огромен, такова едва ли ще се осъществи скоро. А причината е повече от интересна.

Преслава има дует с всички актуални мъже в поп-фолка, с изключение именно на Галин. Макар двамата да се познават от деца и дори да са пели заедно в оркестъра на бащата на Галин, днес е трудно да се говори за техен съвместен проект.

Двамата изпълнители не веднъж са обявявали в своите интервюта, че много харесват проектите си, самата Преслава дори похвали отношението на Галин към конкуренцията му (Фики), за разлика от отношението на Галена към конкурентите, в предаването Открит микрофон през миналата година.

Причината да не запишат общо парче, обаче е тънкият лед, който стои между сестрата на Преслава и бащата на Галин, пише Хотарена. Преди години по въпроса имаше множество статии, самият Галин също с половин уста потвърди в предаването Папараци, че е простил на баща си за грешките в миналото. Но именно коментарите за стара връзка на Ивелина Колева и бащата на Галин са сложният въпрос, който би се отворил отново при техен общ дует.

По въпроса все още самата Ивелина не е говорила публично, дали новините са верни. Галин и Преслава имат единствено featuring, в който Преси взима кратко участие и то само в песента, но не и в клипа.

"На Египет фараона" пък наскоро отбеляза своя 27-ми рожден ден, именно в Египет, очаква се скоро да пусне и новият си хит. Галин е изпълнителят с най-много участия в Пайнер мюзик в последните две години и кариерата му в момента върви стремглаво нагоре.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !