Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл отново заедно на събитие

отпечатай новината

13.03.2018 14:45 | Видян 3965 пъти

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл отново заедно на събитие

През последните няколко месеца едно нещо ни стана пределно ясно – стилът на Меган Маркъл коренно се различава от този на Кейт Мидълтън.

Представете си тогава нашата изненада, когато забелязахме двете дами с координирани тоалети на последното събитие, на което присъстваха заедно.

Вчера Кейт, принц Уилям, Меган и принц Хари, заедно с останалата част от кралското семейство, пристигнаха в Уестминстърското абатство за литугрия по случай Деня на Общността на нациите. Това е първото официално събитие, на което Маркъл присъства заедно с кралица Елизабет II.

За появата си бившата актриса от Костюмари избра визия в монохром. Черна рокля и бяло палто, дело на дизайнерката Аманда Уейкли, се допълваха от бяла шапка, малка чанта и тъмносини стилето обувки. Белият цвят несъмнено прави препратка към предстоящата сватба на 19-ти май, след която Меган официално ще стане част от кралската фамилия.

Любопитното в случая е, че с абсолютно същите обувки видяхме и Кейт Мидълтън. За херцогинята на Кеймбридж те не са нещо ново, дори напротив – виждали сме я да ги носи десетки пъти. В случая Мидълтън ги беше съчетала с тъмносиньо палто на Beulah London и разбира се шапка.

Снимки може да видите в ГАЛЕРИЯТА ни!

Снимки: Profimedia

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !