Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Слави Трифонов: 18 години стигат в тв ефир

отпечатай новината

13.03.2018 12:11 | Видян 2941 пъти

Слави Трифонов: 18 години стигат в тв ефир

Шоуменът Слави Трифонов, който преди месец обяви кастинг за политици, за първи път призна в собственото си шоу по бТВ, че 18 години стигат в тв ефир. По този начин той потвърди слуховете, че след изтичането на договора му с телевизията, той възнамерява да спре предаването си. В последната година Трифонов на няколко пъти намекваше за евенуалният край на "Шоуто на Слави".

Според близки до Дългия, той признал, че иска да се отдръпне преди да е досадил на публиката и няма за какво да съжалява. Отделно Слави има сериозни намерения да влезе в политиката още тази есен. Трифонов смятал, че е имал само хубави моменти през тези 18 години и е хубаво да си тръгне с достойнство.В края на миналата седмица Сашо Диков пък съобщи, че се връща на екран с рубрика в "Шоуто на Слави".

В момента екипа на гологлавия водещ се подготвя за големия си концерт на 9 юни в най-голямата лондонска зала - The O2 Arena. Тя разполага с 20 000 места и е най-голямата в Европа, а около датата на Слави Трифонов концерти там готвят Браян Адамс, Шакира, Деми Ловато и Кейти Пери.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !