Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Племенник искал да убие Стоянка Мутафова

отпечатай новината

10.03.2018 09:08 | Видян 3068 пъти

Племенник искал да убие Стоянка Мутафова

Стоянка Мутафова и дъщеря ѝ Муки изпратили племенника ѝ Константин в дом за хора с проблеми, защото не можел да се обгрижва сам.

В дома на първата дама на театъра имало достатъчно място, където синът на брат ѝ Румен да се настани и да живее, но щерка ѝ Мария едва се справяла да се грижи за нея, камо ли за още един човек.

50-годишният Константин не умирал от глад и нищета, но се чувствал самотен. По настояване на Стоянка дъщеря ѝ я водела в дома, в който Коста бил изпратен, за да го вижда, пише Ретро. Това се случвало обикновено по празници или когато 96-годишната театрална легенда се чувствала в кондиция.

Тя разкрива, че племенникът ѝ имал проблеми още от дете, защото според актрисата майка му не била „съвсем в ред“. Като цяло тя била против женитбата на брат си, защото снаха ѝ си падала любовчийка.

„Влиза някой си през нощта и в леглото, в което спрят брат ми и тя, прави любов с нея и си отива през прозореца. Разбира се, брат ми се разведе с нея. Но тази Надка роди едно дете, което не е добре, за съжаление. То носи името на баща ми, красив, строен мъж е, прилича на татко. Но вече е възрастен“, признава за племенника си Мутафова.

„Като го хванат нервите, ще вземе някой бастун или прът и ще те пребие. После кротва – добър, тих – до следващия амок. Уплаших се, че ще ни убие, и мен, и Муки. И решихме да го дадем ние в Пловдив, в един хубав дом, където плащаме добри пари, за да се грижат за него по-специално“, обяснява още актрисата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !