Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Легендата Гари Олдман с първа статуетка

отпечатай новината

06.03.2018 09:15 | Видян 1394 пъти

Легендата Гари Олдман с първа статуетка

Легендата Гари Олдман спечели първия си Оскар като Уинстън Чърчил в Най-мрачният час. Той триумфира с наградата Актьор в главна роля, връчена му от иконите Джейн Фонда и Хелън Мирън.

Джоди Фостър се появи с патерици на сцената и на шега обвини за състоянието си Мерил Стрийп. Тя и Дженифър Лорънс връчиха наградата в категорията Актриса в главна роля на Франсис Макдорманд, която спечели втори Оскар с изпълнението си в Три билборда извън града.

Лентата донесе Оскар и на Сам Рокуел за Актьор в поддържаща роля. Алисън Джени, позната от комедийния сериал Мама бе отличена като Актриса в поддържаща роля за участието си в Аз, Тоня. Наградите за Адаптиран и Оригинален сценарий отидоха съответно при Призови ме с твоето име и Бягай. Чилийската драма за транссексуална Фантастична жена пък бе наградена с Оскар за Чуждоезичен филм.

Епичната драма Дюнкерк получи наградите за звук. Най-мрачният час бе признат в категория Грим и прически, а филмът Призрачна нишка спечели приза за Костюми. Блейд Рънър 2049 победи в категорията Визуални ефекти. В категорията Документален филм бе отличена лентата, посветена на допинга в руския спорт - Икар.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !