Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кубрат Пулев в ново амплоа

отпечатай новината

23.02.2018 13:32 | Видян 2028 пъти

Кубрат Пулев в ново амплоа

Името на новото кулинарно бижу в София, което снощи отвори врати за своите гости се нарича My House.

My House има претенции да се превърне в любимо кътче за ценителите на добрата храна и най-вкусните десерти в столицата, приготвени на място. Екипът гарантира перфектно обслужване и грижа за всеки детайл от вашето пребиваване.

Откриването на ресторанта се превърна в незабравимо преживяване за гостите, пред които собственикът Кубрат Пулев сподели:

„Избрахме името на ресторанта My House, с идеята то да подсказва на нашите клиенти, че тук ще се чувстват като у дома си, ще се насладят на здравословни и вкусни ястия в приятна и релаксираща атмосфера. Това няма да е поредният ресторант в София, а едно уютно място за среща с приятели, за релакс и положителни емоции".

На изисканото парти снощи се стекоха множество приятели на Кубрат Пулев, бизнесмени, популярни лице от светския елит и журналисти, сред които се откроиха Есил Дюран, Вероника Стефанова, Ивана Скендерова, Любен Дилов-син, Христо Сираков, Маги Вълчанова, Поля Кинова, Тервел Пулев със съпругата си.

Под звуците на саксофон те се насладиха на изисканата атмосфера и вкусните блюда върху отрупаните маси, пише Хотарена. В атракция на вечерта се превърна ледения бар с логото на ресторанта.

С боксови ръкавици, пред смаяните погледи на гостите Кобрата приготви Галактически сладолед с течен азот при температура  -196 градуса по Целзий, което се превърна в атракцията на вечерта.

Ресторант My House се намира в кв. Лозенец на улица Ралица №2. За най-малките си посетители заведението предлага детски кът с аниматори, където те могат да играят на воля, докато родителите им да се наслаждават на приятната атмосфера в ресторанта.    

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !