Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Деси Слава в страхотна форма два месеца след раждането

отпечатай новината

23.02.2018 12:46 | Видян 2768 пъти

Деси Слава в страхотна форма два месеца след раждането

На тазгодишните The 1 Lifestyle Awards една от звездните дами направи много силно впечатление. Деси Слава блесна с удивителна визия само два месеца след раждането.

Това ѝ бе първата официална поява на червения килим. Тя бе номинирана за Майка на годината и заслужено спечели наградата.

На събитието присъстваха куп музикални звезди и други знаменитости, които поздравиха Деси Слава за феноменалната ѝ визия. Тя бе една от малкото наистина стилно облечени дами, които спокойно могат да се конкурират с жени, които дори не са раждали, пише Спортал. Красивата блондинка бе заложила на изцяло черен тоалет, който я правеше да изглежда още по-слаба и вталена.

Тя бе в компанията на Благой Найденов, бащата на второто ѝ дете, който също бе облечен в стилен черен костюм. Двамата изглеждаха влюбени и Благой не отделяше поглед от половинката си. Видимо бе, че той се гордее с красивата си жена.

Похвално е как за толкова кратко време Деси Слава е успяла да свали излишните килограми. Определено майчинството я е разкрасило!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !