Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Райна стяга куфарите за САЩ

отпечатай новината

22.02.2018 16:20 | Видян 2381 пъти

Райна стяга куфарите за САЩ

Попфолк дивата Райна стяга куфарите за турне в САЩ и Канада. Чаровната брюнетка ще забие ток в Сиатъл на 3 март, където ще отправи музикален поздрав към българите зад Океана за Националния ни празник. На 7 март тя ще полее и Деня на жената в Лас Вегас.

Другите дати от обиколката на певицата ще бъдат обявени скоро. Освен познатите си хитове, тя ще представи и песните от четвъртия си фолклорен албум Тежко мина младостта.

След турнето Райна ще се нанесе в новия си дом. Тя стяга еко къща, а с проекта се е нагърбила швейцарска архитектка, с която певицата се запознава по време на екскурзия в Куба. Парлцелът вече е закупен, а решението да свие ново гнездо пилето на попфолка взима след смъртта на домашния си любимец.

Пинчерът Дракон издъхнал в ръцете на изпълнителката на Зле те чувам в апартамента ѝ. Тя решила да заличи тежките спомени с ремонт, който обаче се проточил половин година и така дошла идеята за къща, пише Монитор. В нея се очаква да заживее и новият ѝ приятел, като 36-годишната красавица отрече да е преподавател от Европа и е категорична, че не е богаташ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !