Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Василена Гръбчева проговори за раздялата с Антон Хекимян

отпечатай новината

22.02.2018 11:46 | Видян 2160 пъти

Василена Гръбчева проговори за раздялата с Антон Хекимян

Репортерката на Нова телевизия Весилена Гръбчева проговори за първи път пред списание LOVE style за раздялата си с тв водещия Антон Хекимян, с когото имаше връзка.

Двамата спряха да се появяват заедно и да пускат свои общи снимки във Фейсбук още през лятото на миналата година, но до този момент и двамата отказваха да разкрият точно какво се случва с отношенията им.

„Не обичам да говоря за личния си живот, но да, сега името на Антон не стои до моето. В бъдеще ще видим какво ще се случи. Когато обичаш един човек трудно можеш да затвориш страницата. Взаимоотношенията ни може да продължат по различен начин просто. Той винаги ще е близък за мен човек, както и аз за него. А преминаването от любов към приятелство – е едно добро начало”, разкрива Василена.

Тя няма нова любов до себе си сега. След като бе избрана за Мис Тв чар се увеличили ухажорите ѝ, пише БЛИЦ. Блондинката държи мъжът до нея да бъде много интелигентен и да обича работата си, както и тя я обича.

„С един мъж може да ме раздели това да се опита да ми ограничи свободата. За мен моето лично пространство и личния ми свят са много важни и той трябва да ги уважава. Може би даването на прекалено много свобода от моя страна е проблем, тъй като на хората вероятно им се струва, че не ме интересува техният живот, но това не е така”, категорична е красивата репортерка.  

Един ден Василена иска да има семейство, но първо трябва да срещне човека, с когото да го създаде.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !