Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Жени Калканджиева празнува ЧРД на 25 г. Романтика

отпечатай новината

21.02.2018 12:14 | Видян 2436 пъти

Жени Калканджиева празнува ЧРД на 25 г. Романтика

Жени Калканджиева отпразнува рождения си ден на галавечерята за 25-годишнината на модна къща Романтика. На партито се събраха много от големите звезди на шоубизнеса.

Преслава в невероятно форма и с талия на оса, Софи Маринова, Нели Петкова, Деси Тенекеджиева, Боряна Баташова не само гледаха ревю, но и пяха, облечени от дизайнерката София Борисова. Азис и Слави Трифонов изпратиха видео обръщение.

Ники Кънчев се появи още по-отслабнал. От носителките на короната Мис България пристигна Елена Ангелова. Даже Меглена Ангелова не пропусна тържеството. Омбудсманът Мая Манолова беше сред първите дошли гости в зала София на хотел Маринела в рокля с къс ръкав и с много цветя.

Бизнесдамата Елена Кристиано беше сред най-бляскавите светски персони. Даже диджеят не беше кой да е, а Дамян Савов, издокарал се особено елегантно. Новата колекция на Романтика е в типичния за марката стил, добавена е много дантела и специално внимание е отделено на бюстиетата.

Всички модели бяха със своеобразни корони на главата. Мнозина оцениха високо и менюто, чийто връх беше перфектно направено, хем за стотици гости, телешко филе с фоа гра, приготвено перфектно от домакините от кетъринг екипа на Маринела.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !