Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Отвлекли и пребили бащата на скандалната Нора Недкова

отпечатай новината

18.02.2018 09:20 | Видян 4292 пъти

Отвлекли и пребили бащата на скандалната Нора Недкова

Скандалната плеймейтка Нора Недкова е гледана като писано яйце от баща си Николай.

Близки до Нора издават, че тя е изключително добре подсигурена финансово и едва ли има нужда да практикува най-древната професия. Младата простакеса никога не е правила секс за пари, но пък и най-вероятно никой не й е предлагал. Видно е, че природните дадености на Нора съвсем не са от най-добрите и тя често е сравнявана с травестит в социалните мрежи. „Без грим е наистина страшна”, изказва се неособено ласкаво за нея известен стилист, писа „Уикенд“.

Бащата на простодушната блондинка е някогашният изпълнителен директор на „Златни пясъци” Николай Недков, който бе кандидат за кмет на Варна на изборите през 2011 г., издигнат от тогавашния лидер на ДСБ Иван Костов, а към днешна дата е заместник-председател на Надзорния съвет на „Златни пясъци”.

„Бащата на Нора е главният виновник за нейното неадекватно поведение, той задоволява от най-ранната й възраст абсолютно всички нейни капризи. Слуховете, че е купил титлата й „Мис Плеймейт” може би са верни, тъй като той не пести пари за нея. Всеки месец й отпуска по 10 000 лева, но дори тези пари не стигат на дъщеря му”, коментират Нора и семейството й във Варна.

Последната победителка в еротичния конкурс „Мис Плеймейт” прекарва детството си в имението на родителите си в село Приселци и още от бебе е била обгрижвана от детегледачка и прислуга.

„Нора има сестра, която е с 2 години по-голяма от нея, както и брат, който още е непълнолетен. Всичките деца на Николай Недков са изключително разглезени”, твърдят съседи на туристическия бос от морската столица.

Именно с таткото на Нора е свързан и най-лошия житейски спомен на простоватата плеймейтка. През есента на 2002 г., когато моделката е само на 8, баща й е отвлечен и жестоко пребит от въоръжени похитители. Часове по-късно бащата на „Мис Плеймейт” е открит припаднал и в безпомощно състояние от случайни минувачи, които подават сигнал до МВР и „Бърза помощ”. Туристическият бос и шофьора му са настанени в болница, като Николай Недков се възстановява близо 3 месеца от побоя, след който остава със счупена дясна ръка, ляв крак и 7 потрошени ребра. Впоследствие Недков се подлага и на серия от операции в частни австрийски клиники.

Из Варна обаче се носят слухове, че инквизицията е поръчана от Илия Павлов, който в онзи период води ожесточена битка с управата на все още нераздържавеното дружество „Златни пясъци”. В онзи период Николай Недков минава за лично протеже на Иван Костов, като туристическият бос участва в продажбата на десетки хотели и апетитни активи на „Златни пясъци”. Други пък лансират версията, че нападението е поръчано от хотелиера Славчо Христов, който влязъл в ожесточен конфликт с управата на тогавашното Работно-мениджърско дружество „Златни пясъци”.

източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !