Певицата Ана-Мария снима семейна...

Носията е била на баба й „Шопска сватба“ е новият...

Християна Лоизу грабна първата си...

Любимите водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро...

Стоян Алексиев го закъса със здравето

отпечатай новината

16.02.2018 12:05 | Видян 2028 пъти

Стоян Алексиев го закъса със здравето

Д-р Генадиев от Откраднат живот - актьорът Стоян Алексиев, е започнал да вдига кръвно покрай младата си любовница. Очевидци докладваха, че той е забелязан да броди из коридорите на Народния театър Иван Вазов с апарат за кръвно и си го мерел почти на всеки кръгъл час.

Темпото, с което живее младата му любовница, била една от причините. Той постоянно ходи с нея не само на постановките на Народния, но и по други театри.

На въпросите на колеги обаче 66-годишният плейбой казвал, че апаратът за кръвно му е реквизит от сериала Откраднат живот, където играе ролята на д-р Генадиев.

„Стоян си има проблеми с кръвното не от вчера. Въпреки че не е тежък на килограми, доста често вдига горната граница и по всяка вероятност това е на нервна почва”, довери служител на театъра.

В момента сценичният ветеран се намирал в деликатно положение. От една страна, не искал да прекрати флирта с 44 години по-младата си муза – студентката Ивана Бобойчева, пише седмичник. От друга – не искал да се развежда с дългогодишната си съпруга Надежда въпреки настояванията на любовницата.
 
В театъра също са раздвоени. От една страна, едните казват: „Няма млади и стари – в любовта всички са равни. Говори се, че Ивана се е хванала със Стоян, за да използва връзките му, но това не е вярно. Двамата са много щастливи заедно и напук на всички предразсъдъци”.

От друга страна, предимно актриси с богат жизнен опит, твърдят: „Тая го използва само заради връзките и да се уреди в столичен театър или на някоя друга хубава работа. Скоро ще му разбие сърцето, като се опитва да му разбие и семейството”.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !