Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Има ли любов за Кристен Стюарт и Робърт Патинсън

отпечатай новината

15.02.2018 12:49 | Видян 3168 пъти

Има ли любов за Кристен Стюарт и Робърт Патинсън

Изглежда максимата “Старата любов ръжда не хваща” е валидна и за Кристен Стюарт и Робърт Патинсън.

Двойката, която се раздели през 2012 година, отново е започнала да се среща. Те са забелязани заедно в бар в Лос Анджелис, а очевидци разкриват, че актьорите са изглеждали като “много близки приятели, които излизат заедно”. До момента обаче, нито един от двамата не е коментирал подновяването на връзката си.

Кристен и Робърт бяха заедно между 2008 и 2012 година. След като актрисата изневери на своя любим с женения тогава режисьор Рупърт Сандърс и последва грандиозен скандал, двамата прекратиха отношенията си.

“Много съжалявам за болката и срама, които причиних на близките си и на всички, които бяха засегнати от тази мигновена недискретност. Застраших най-важното нещо в живота си и човекът, когото обичам и уважавам най-много. Роб. Обичам го и съжалявам толкова много”, сподели тогава Кристен.

Доскоро Робърт бе сгоден за певицата FKA Twigs, докато Кристен бе във връзка с модела Стела Максуел. Изглежда обаче, след Патинсън, и Стюарт се е разделила със своята половинка и двамата са подновили отношенията си.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !