Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гримьорът Кулагин се доказа като уникален простак

отпечатай новината

15.02.2018 12:18 | Видян 2565 пъти | Гласували 1

Гримьорът Кулагин се доказа като уникален простак

Едно кулинарно предаване се превърна в арена не на хубави ястия, а на уникална простотия. С главен герой Валентин Кулагин, който незнайно защо е представян като гримьор на звездите, а неговата самооценка сочи, че бил най-добрият в професията си.

Снощи, точно в праймтайма на Нова тв, той се появи пред камерите, само за да затвърди впечатлението от няколко дни, че има много гнило в родния бизнес. И тази гнилост е подходяща за времето от 20.00 до 21 часа в национален ефир.

Той позира с впито клинче, с добре очертан „пакет“, сякаш зрителите няма да гледат рецепти, а са на някакво порно изложение. Но ще подмина с лекота този факт, за да не се заигравам с докачливата тема за трети пол и джендъри.

Опитва се да ни предложи някакъв стил, явно му се иска да се доближи до Евгени Минчев. Но не е дори и бледо копие. Дори и копие не е.

Мисли се за скандален, иска му се да е известен и ще си получи едноседмичната слава. После бързо ще се завърне в социалната си кочинка, в която е най-добрият гримьор според мненията в социалните мрежи. Ако проследите някои от неговите изказвания в социалните мрежи ще забележите хамалски език, претенция, надменност. Иначе казано поредният измислен герой на родния шоубизнес.

Най-голямата простотия на този Кулагин е как реши, че да унижаваш човек било изкуство. На вечеря, в която водещи трябваше да бъдат ястията, които е приготвил – той изтипоса до хранещите се мъж по боксерки. Увит като коледна елха с лампички, да свети на господаря си. Светна му и на момчето, че го унижават и смотолеви, че нямал идея, че ще бъде лампа на VIP трапезата. А Кулагин се обиди – да не мислел, че ще бъде нещо друго?

Но всъщност гримьорчето си прилича по нещо на родните VIP-ове, които са известни с известността си. Страхува се някой да не го помисли за беден. Живее в лукс, сервира най-скъпия шоколад, някаква ванилия за 1500 евро в него и още незначителни подробности. Без да съзнава, че голите му амбиции и простащина крещят и заглушават скъпите продукти.

И да, трябва да сме благодарни, че се появи в национален ефир, защото такива като Кулагин трябва да се познават. Да се дават за пример. И нека всеки сам си прецени за какво – според възпитанието и възприятията.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !