Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ваня Щерева и семейство Петканови избраха Мис Страст

отпечатай новината

09.02.2018 16:59 | Видян 2626 пъти

Ваня Щерева и семейство Петканови избраха Мис Страст

Небезизвестната влюбена двойка от Vip Brother Алекс и Даниел Петканови, бяха специално поканени за жури на събитие, което вдигна градусите посред зима.

Снощи, в центъра на екзотиката La Cubanita, температурите се покачиха до краен предел, а причината бе първият по рода си конкурс „Мис Страст“ за най-разгорещена, сексапилна и пръскаща очарование красавица. Конкурсът се проведе в три части, като в един от туровете кандидатките разтуптяха сърцата на публиката с най-новите тенденции при бельото.

Заедно с Алекс и Дани, журираха бившите им съквартиранти от Къщата - Ваня Щерева и Антон Стефанов. Друг член на журито бе и Ани Сарандева от „Гласът на България“, която подсили горещата атмосфера с хитова песен на Ищар.

Като изявена душа на всяка компания, Дани Петканов отново успя да приповдигне настроението, грабвайки микрофона. Той реши да изпита общата култура на красавиците с въпроса „Коя е столицата на Австралия?“. „Мис Страст“ стана  Андроники Първанова. Един от инициаторите на конкурса бе познатата като „Мис Силикон“  Джулиана Гани.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !