Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Аксиния преборила анорексия и булимия

отпечатай новината

10.02.2018 09:04 | Видян 3473 пъти | Гласували 2

Аксиния преборила анорексия и булимия

Аксиния бе една от първите певици у нас, които атакуваха музикалната сцена след участие в риалити шоу. Тя бе първата изгонена в шоуто Стар академи през 2005 г., но стана най-разпознаваемата участничка в предаването.

Кариерата ѝ обаче е краткотрайна и преминава без особени успехи. Дипломираната в Свищов икономистка се пробва още като тв водеща и модел.

Позабравената певица вече е госпожа Чой и живее в Ню Йорк. Омъжена е за американец от южнокорейски произход. Запознала се с него покрай приятели, след като спечелила стипендия да учи зад океана.

В момента тя се интересува от темата за здравословно хранене, а причината е тежка лична битка. Тя е страдала от анорексия и булимия, докато била част от българския шоубизнес.

В добавка страдала и от невроза, призна самата тя пред bTV. Битката ѝ с болестта ѝ отнела няколко години, като твърди, че сама е успяла да се пребори. Криела се добре от близките си, защото се срамувала от хранителните си разстройства. Затова сега се е посветила като доброволка на болните от анорексия в Ню Йорк.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !